سرفیس بوک مایکروسافت زمانی که برای اولین بار معرفی شد یک لپ تاپ فوق العاده نوآورانه بود، با صفحه نمایش جداشونده و گرافیک مجزا که باعث ایجاد چشمگیرترین و قدرتمندترین سرفیس می شد. سرفیس بوک 3 جدیدترین نسخه در دسترس است، حتی با وجود اینکه در لیست بهترین 2 در 1 ما باقی مانده است، کمی قدیمی شده است. سرفیس لپتاپ استودیو وارث ظاهری او است، اگرچه نسخه بعدی حساب نمیشود. این یک طراحی کاملاً جدید 2 در 1 قابل تبدیل با امکان باز شدن رو به جلو است و حتی قطعات قدرتمندتری را نیز شامل میشود. آیا سرفیس بوک 3 می تواند با سرفیس لپ تاپ استودیو مقایسه شود؟ یا نسل جدید لپ تاپ بهتری است؟ در این مقاله قصد داریم تا مقایسه سرفیس بوک و سرفیس لپ تاپ استودیو را برای شما عزیزان شرح دهیم.
مقایسه سرفیس لپ تاپ استودیو و سرفیس بوک 3
طراحی
اولین موضوع مقایسه سرفیس بوک 3 و سرفیس لپ تاپ استودیو مدل 13.5 اینچی Surface Book 3 نشان دهنده سومین نسل از صفحه نمایش 2 در 1 مایکروسافت است. با وجود اینکه چند سال از عمر آن می گذرد، هنوز تنها لپ تاپ در نوع خود است. صفحه نمایش 13.5 اینچی بیشتر اجزای لپ تاپ را به جز یکی از باتری ها و پردازنده گرافیکی مجزا در مدل های مجهز به گرافیک انویدیا، که هر دو در پایه کیبورد قرار دارند، در بخش بالا خود جای داده است.
سرفیس لپ تاپ استودیو در کل یک محصول متفاوت است. این صفحه نمایش از طراحی 2 در 1 رو به جلو استفاده می کند که در آن صفحه نمایش در مرکز قرار دارد و می توان آن را در حالت تبلت به جلو کشید. جدا نمی شود و در هیچ یک از حالت های خود عملکرد سخت افزاری خود را از دست نمی دهد. این دو دستگاه متفاوت هستند، اما هر دو طراحی خلاقانه ای دارند.
هر دو لپ تاپ خوش ساخت هستند، سرفیس بوک 3 از شاسی آلیاژ منیزیم و سرفیس لپ تاپ استودیو از منیزیم و آلومینیوم استفاده می کند. بدون جای پیچ، و به گونهای ساخته شدهاند که استحکام خود را نشان میدهند.
سرفیس بوک 3 باریک تر از سرفیس لپ تاپ استودیو است. سرفیس بوک 3 نیز سبک تر است و 3.38 پوند در مقابل 4.0 پوند وزن دارد.
از نظر زیبایی، هر دو سرفیس را با رنگ نقرهای پلاتینیوم معرفی شده اند. هر دوی آنها در سادگی صنعتی خود طراحی های خیره کننده ای دارند، اما لپ تاپ سرفیس استودیو با توجه به پیکربندی 2 در 1 جدید جذاب تر است.
هر دو صفحه کلید عالی هستند و نسخه لپ تاپ سرفیس استودیو از رنگ خاکستری تیره تری نسبت به نقره ای روی سرفیس بوک 3 بهره می برد که گاهی اوقات برای نشان دادن نور پس زمینه به چالش کشیده می شود.
پد لمسی جایی است که همه چیز واقعاً متفاوت است. سرفیس بوک 3 دارای تاچ پد فیزیکی سنتی با اندازه متوسط است. با این حال، Surface Laptop Studio از یک تاچ پد لمسی بزرگتر استفاده می کند که ما متوجه شدیم حتی بهتر از Force Trackpad اپل کار می کند.
قابلیت اتصال یکی دیگر از نقاط قوت سرفیس لپ تاپ استودیو است. دو USB-C با Thunderbolt 4 و Surface Connect ارائه می دهد. در حالی که این مقدار کمتر از دو پورت USB-A و یک پورت USB-C سرفیس بوک 3 و سرفیس کانکت است، اما مدرنتر است و از اتصال یک محفظه GPU خارجی برای عملکرد بیشتر در بازی پشتیبانی میکند. سرفیس بوک 3 دارای کارت خوان SD است، چیزی که ما در استودیو سرفیس لپ تاپ آن را نداریم.
کارایی
Surface Book 3 مجهز به پردازندههای نسل دهم اینتل سری U است و گزینه GPU مجزا آن Nvidia GeForce 1650 Ti است. پردازندههای سری H لپتاپ سرفیس استودیو و RTX 3050 Ti این لپتاپ را از نظر سخت افزاری برتر از سرفیس بوک 3 قرار می دهد..
نمایشگر
سرفیس ها به داشتن نمایشگرهای عالی و با وضوح بالا در نسبت تصویر 3:2 با بهره وری معروف هستند. Surface Book 3 و Surface Laptop Studio نیز از این قاعده مستثنی نیستند. با این حال، یک بار دیگر، دستگاه جدیدتر تجربه کلی بهتری را ارائه می دهد و برخی از نوآوری ها را نیز ارائه می دهد. برای شروع، نمایشگر لپتاپ سرفیس استودیو روشنتر است با 443 نیت در مقابل 422 نیت (تفاوت زیادی نیست) و رنگهای گستردهتری را در 100% sRGB و 82% Adobe RGB در مقایسه با 94% و 73% ارائه میدهد. سرفیس لپتاپ استودیو همچنین دارای رنگهای دقیقتری در Delta E 1.21 است (کمتر از 1.0 عالی در نظر گرفته میشود) در مقایسه با 2.1 سرفیس بوک 3.
دستگاه قدیمی کنتراست کمی بالاتر در 1420:1 در مقایسه با 1270:1 دارد، اما هر دو عالی هستند. و صفحه نمایش 13.5 اینچی سرفیس بوک 3 در مقایسه با صفحه نمایش 14.4 اینچی سرفیس لپ تاپ استودیو با رزولوشن 3000 در 2000 در مقایسه با صفحه نمایش 14.4 اینچی 2400 در 1600 بالاتر است.
چیزی که واقعا صفحه نمایش سرفیس لپ تاپ استودیو را متمایز می کند، نرخ به روز رسانی 120 هرتزی آن است که در مقایسه با 60 هرتز معمولی سرفیس بوک 3، انیمیشن ها و حرکت های روی صفحه را نرم تر می کند. Surface Laptop Studio از قلم مایکروسافت Surface Slim 2 پشتیبانی می کند که دارای بازخورد لمسی است که با دقت بیشتری از نوشتن روی کاغذ تقلید می کند. حتی یک داک برای قلم وجود دارد که در زمانی که از آن استفاده نمی کنید، آن را شارژ می کند.
Surface Laptop Studio رنگهای پویاتر، نرخ تازهسازی سریعتر و پشتیبانی بهتر از قلم را ارائه میکند. این برنده این رده است، دست پایین.
قابل حمل بودن
همانطور که قبلا ذکر شد، هیچ یک از این لپ تاپ های به خصوص نازک یا سبک نیستند. هر چند هیچکدام به شدت سنگین نیستند، بنابراین می توانید آنها را در کوله پشتی خود قرار دهید.
سرفیس لپ تاپ استودیو به طور کلی ظرفیت باتری کمتری دارد، در مقایسه با ظرفیت ترکیبی سرفیس بوک 3 که بین قسمت تبلت و کیبورد تقسیم شده است. با این حال، دو لپتاپ در تستهای باتری ما ثابت کردند. Surface Laptop Studio عمر باتری بهتری دارد، در تست مرور وب ما 10.5 ساعت در مقابل 9.8 ساعت و 13.6 ساعت. با این حال، در تست ویدیویی ما، Surface Book 3 به 14 ساعت در مقابل 13.6 ساعت رسید. اما یک گرفتاری وجود دارد. صفحه نمایش Surface Book 3 را جدا کنید و از آن در حالت تبلت استفاده کنید، و عمر باتری به طور قابل توجهی کاهش می یابد، به کمی بیش از دو ساعت در تست مرور وب و حدود 3.5 ساعت در تست ویدیویی. این بدان معناست که Surface Laptop Studio در حالت تبلت به عمر باتری بسیار بیشتری دست خواهد یافت.
سرفیس لپتاپ استودیوی جدید 2 در 1 است
Surface Book 3 از 1600 دلار برای Core i5، 8 گیگابایت رم، 256 گیگابایت SSD و گرافیک یکپارچه شروع می شود. قیمت آن 2700 دلار برای Core i7، 32 گیگابایت رم، 1 ترابایت SSD و گرافیک مجزا است. این یک لپ تاپ گران قیمت از ابتدا تا انتها است.
Surface Laptop Studio از 1600 دلار برای Core i5، 16 گیگابایت رم، 256 گیگابایت SSD و گرافیک یکپارچه شروع می شود. حداکثر 3100 دلار برای Core i7، 32 گیگابایت رم، 2 ترابایت SSD و گرافیک مجزا است. این یک لپ تاپ حتی گران تر است.
سرفیس بوک 3 به عنوان مبتکرانه ترین نسخه 2 در 1 در تاریخ بود. سرفیس لپتاپ استودیوی وارد شده است تا جایگاه خود را در صدر خط تولید مایکروسافت بگیرد و به طور کلی طراحی کاربردیتر، نمایشگر بهتر، عملکرد سریعتر و عمر باتری مفیدتر را ارائه دهد. این لپتاپ جذابتر است.
همه چی عالی. فقط ایراد سرفیس صفحه نمایششه. چون میتونست از اولد استفاده کنه. اگر هم اولد هزینه بر هست باید و باید از پنل ips ده بیتی استفاده میکرد. پنل هشت بیتی کاملا قدیمی هست.