apple

مقایسه ایرپاد با هدفون های بی‌سیم دیگر

هدفون‌های بی سیم اپل موسوم به ایرپاد برای نخستین بار در سال 2016 همراه با آیفون 7 به جهانیان معرفی شدند. این محصول اپل به سنگ بنایی برای ساخت انواع و اقسام هدفون‌های بی سیم توسط سایر برندهای مطرح بدل شد. تا به امروز برندهای خوشنام و فعال در حوزه سیستم‌های صوتی، هدفون‌های بی سیم بسیار با کیفیتی به بازار عرضه نموده‌اند. این محصولات چنان در میان مردم محبوب شده‌اند که تولیدکنندگان گوشی‌های هوشمند یکی پس از دیگری جک 3.5 میلی‌متری را از محصولاتشان حذف می‌کنند. حال این سوال مطرح است که ابداع کننده این سبک از هدفون بی سیم بهترین هدفون بازار را تولید می‌کند یا دیگر برندها توانسته‌اند گوی سبقت را از او بربایند؟ برای پاسخ به این سوال تصمیم گرفتیم به مقایسه ایرپاد با هدفون های بی‌سیم دیگر بپردازیم.

 

مقایسه ایرپاد پرو 2 با سونی WF-1000XM4

از زمان معرفی نسل دوم ایرپاد پرو، مقایسه ایرپاد با هدفون های بی‌سیم دیگر کمی سخت‌تر شده است. شرکت سونی همواره در ساخت سیستم‌های صوتی به خصوص در عرصه هدفون نوآوری‌های فراوانی داشته است. این غول فناوری متواضعانه بهترین و با کیفیت‌ترین محصولات را به بازار عرضه می‌کند. WF-1000XM4 نام هدفون بی سیم شرکت سونی است که از زمان معرفی تا به امروز در صدر لیست بهترین هدفون‌های بی سیم جهان قرار دارد.

برای مقایسه ایرپاد اپل با هدفون بی سیم سونی باید بگوییم که پرچمدار اپل در حقیقت بروز رسانی شده همان ایرپاد پرو محسوب می‌شود. وزن ایرپاد پرو نسل دوم برابر با 5.3 گرم برای هر گوشی است. همچنین از استاندارد IPX4 چه برای گوشی‌ها و چه برای کیس تبعیت می‌کند. ایرپاد پرو 2 به تراشه H2 انحصاری مجهز شده که اتصال به دستگاه‌های اپل را سهولت می‌بخشد. همچنین دستیار صوتی سیری برای اجرای فرامین شفاهی کاملا در دسترس می‌باشد.

از سوی دیگر سونی هدفون خود را به تراشه (DSEE) Extreme برای تقویت صدای خروجی مجهز کرده است. برای استفاده حداکثری از قابلیت‌های سونی WF-1000XM4 باید نرم افزار Sony Headphones Connect بر روی گوشی همراه خود نصب نمایید. مقایسه ایرپاد با هدفون بی سیم سونی در بحث طراحی ظاهری تفاوت‌های زیادی را نشان می‌دهد. باید گوشی‌های هدفون سونی بدون ساقه هستند و به شکلی مخفی درون گوش جای می‌گیرند. همچنین به دلیل ارگونومی بهتر ثبات بیشتری در گوش دارند. اگرچه با وزن 7.4 گرمی برای هر یک از گوشی‌ها سنگین‌تر از ایرپاد پرو 2 به نظر می‌رسند. اگرچه استفاده از فوم حافظه دار برای سری‌های گوشی موجب شده که به بهترین حالت ممکن درون گوش قرار گیرد. هدفون سونی همانند ایرپاد از استاندارد IPX4 برخوردار است که به معنای مقاومت در برابر نفوذ رطوبت و گرد و غبار می‌باشد.

 

مقایسه Airpod pro 2 با هدفون سونی در زمینه سایر مشخصات فنی

ایرپاد پرو 2 به جدیدترین نسخه بلوتوث 5.3 مجهز شده و از کدک‌های AAC و SBC پشتیبانی می‌کند. از سوی دیگر کدک‌های مورد پشتیبانی هدفون سونی SBC، AAC و LDAC است و از بلوتوث نسخه 5.2 بهره می‌برد. گفتنیست که هدفون سونی برخلاف ایرپاد دارای بلوتوث چند نقطه‌ای است و می‌تواند در آن واحد به چند دستگاه متصل شود. ایرپاد پرو 2 با یک بار شارژ و ANC روشن 5 ساعت و 43 دقیقه شما را همراهی می‌کند. همچنین کیس آن برای شارژ از کابل لایتنینگ و شارژر بی سیم پشتیبانی می‌کند. این در حالیست که هدفون سونی با یک بار شارژ 7 ساعت و 43 دقیقه دوام می‌آورد. علاوه براین از اتصال USB-C و شارژر بی سیم نیز پشتیبانی می‌کند.

 

مقایسه ایرپاد با هدفون‌

مقایسه ایرپاد پرو 2 با سونی WF-1000XM4

 

مقایسه ایرپاد با Cambridge Audio Melomania 1 Plus

Melomania 1 Plus محصولی از کمپانی مطرح بریتانیایی Cambridge Audio است که در سال 2019 به بازار عرضه شد. برای مقایسه ایرپاد با Melomania 1 Plus باید بگوییم که هدفون جدید Cambridge Audio دارای نرم افزاری موسوم به Find My Melomania است که عملکردی مشابه با Find Airpod دارد. همچنین از تراشه پیشرفته کلاس A/B بهره می‌برد که حاصل آن خروجی صدای فراگیر با جزئیات فراوان است. ضمنا Melomania 1 Plus از کدک‌های SBC،AAC  و aptX پشتیبانی می‌کند. با استفاده از نرم افزار Melomania می‌توان به بسیاری از قابلیت‌های هدفون دسترسی داشت. به گفته Cambridge Audio هدفون Melomania 1 Plus با قابلیت ANC خاموش می‌تواند تا 9 ساعت شما را همراهی کند که به مراتب زمان شارژدهی بیشتری نسبت به ایرپاد است. همچنین با برخورداری از استاندارد IPX5 مقاومت بسیار خوبی در برابر نفوذ مایعات و گرد و غبار از خود نشان می‌دهد.

 

مقایسه ایرپاد با هدفون‌

مقایسه ایرپاد با Cambridge Audio Melomania 1 Plus

 

 

مقایسه ایرپاد با Bose QuietComfort Earbuds 2

برای مقایسه ایرپاد پرو 2 با هدفون جدید Bose باید بگوییم که هر دو به سیستم ANC و کنترلر لمسی مجهز شده‌اند و باتری آنها تا 6 ساعت استفاده مداوم دوام می‌آورد. اگرچه هدفون Bose از 4 میکروفون برای حذف صداهای مزاحم استفاده می‌کند. همچنین هر دو هدفون از کیفیت ساخت بالایی برخوردار هستند و از استاندارد IPX4 پیروی می‌کنند. مقایسه ایرپاد پرو 2 با هدفون Bose در زمینه کیفیت صدا تقریبا رقابتی پایاپای است. ایرپاد قادر است فرکانس‌های بالا، میانه و پایین را با وضوح مناسب ارائه کند. از این رو برای گوش دادن به هر نوع محتوا صوتی مناسب است. از سوی دیگر هدفون Bose در فرکانس‌های پایین کمی ضعیف عمل می‌کند و کیفیت صدا ایرپاد پرو نسل 2 را ندارد.

 

مقایسه ایرپاد با هدفون‌

مقایسه ایرپاد با Bose QuietComfort Earbuds 2

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *